PICCO BELLO PIZZA PASTA

PICCO BELLO PIZZA PASTA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1121 beoordelingen
4 dec 2020 om 9:38 was niet so lekker
3 dec 2020 om 23:45 Eten was alles behalve lekker
3 dec 2020 om 20:44 Pizza bbq, maar was met tomatensaus geleverd. Helaas koud en had weinig smaak. Pizzadeeg was ook niet wauw. 1 x eerder besteld en toen was het naar mijn weten prima. Nu helaas een tegenvaller.
2 dec 2020 om 17:27 Lekker! En heel snel bezorgd!
30 nov 2020 om 16:03 Ben niet van de reviews. maar de patat was plastic. verder was me eetlust gelijk weg na het vinden van 2 plukjes haar. eenmaal en nooit meer.
29 nov 2020 om 21:56 De bezorger was op tijd. Alleen de patat vond ik koud en hard.En piza kapsalon vond ik redelijk de tandoori vond ik wel lekker Er stond bij die piza dat je dag vers salade erbij zou krijgen maar niet gekregen en de burger was ook lekker
27 nov 2020 om 21:10 Ik heb uitdrukkelijk opgeschreven dat ik Sambal bij mijn eten wil en geen knoflooksaus! Maar kreeg alsnog geen sambal maar knoflooksaus. Beetje jammer vindt ik dit als dit al 4 keer gebeurd is!!!
27 nov 2020 om 19:19 Lekker eten en snel bezorgd
25 nov 2020 om 10:28 Altijd erg lekkere pizza's. Ze waren bij ons een topping een keer vergeten bij de vorige bestelling. Dit netjes aangekaard en als bedankje kregen we een extra pizza geleverd! Bezorging is bij ons ook altijd snel maar wij wonen dan ook maar op 10 min af.
24 nov 2020 om 18:30 Vriendelijke bezorger, eten was nog lekker warm heerlijke rijkgevulde pizza en knapperige frietjess yummiee!! Dankjewel picco bello
22 nov 2020 om 23:09 Kapsalon menu besteld, maar enkel de kapsalon gekregen dus geen drinken erbij!!op De kapsalon Zat ook geen groente ?! alleen maar vlees en patat! Nooit meer dus!
21 nov 2020 om 21:59 Pasta met zalm was niet goed meer en salade met kip was echt niks