PICCO BELLO PIZZA PASTA

PICCO BELLO PIZZA PASTA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1470 beoordelingen
11 sep 2021 om 19:55 We hebben eten besteld en het kwam meer dan 45 min later dan was aangegeven, het eten was verder wel lekker maar de tijd was veelste laat
10 sep 2021 om 22:23 Ik bestelde een ben & jerry’s ijs voor 8 euro en kreeg een van 100 ml van 4 euro. Niet netjes. Ik bestel in ieder geval nooit meer bij jullie.
10 sep 2021 om 8:27 Lekker en ruim op tijd
8 sep 2021 om 23:34 Snel delivery en lekker eten.
5 sep 2021 om 22:17 Waardeloze eten. Slechtste service ooit. Pizza was gewoon koud. Ze zijn dingen vergeten te bezorgen. Geld terug krijgen kon alleen via een mail naar thuisbezorgd. Hele slechte ervaring. Eigenaar deed erg minachtend. Daarnaast was het eten gewoon echt vies
5 sep 2021 om 20:27 Het eten was super lekker net zoals altijd. Bedankt
5 sep 2021 om 9:59 pizza tonno was lekker, warm en snel bezorgd
5 sep 2021 om 2:57 Was prima
4 sep 2021 om 10:02 Alles is zo lekker
3 sep 2021 om 17:20 Het eten was heerlijk en een grootte portie ook. Bezorger was alleen iets later. Had zelf rijst besteld, maar kreeg patat. Kleine verandering dus. Voor de rest zeer tevreden.
1 sep 2021 om 15:26 Heel snel bezorgd , vond alleen het vlees op de kapsalon raar smaken.
1 sep 2021 om 12:11 Geen knoflooksaus besteld maar sambal, mag je drie keer raden wat ik als saus heb gekregen terwijl ik bij de opmerkingen duidelijk met hoofdletters heb opgeschreven Sambal aub. Dit is al de 4 keer dat dit gebeurt. Ik zal ook niet meer daar bestellen