PICCO BELLO PIZZA PASTA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2468 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Picco Bello Pizza Pasta. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2024 om 1:53 Pizza was heerlijk, levering was snel. Had Ben & Jerry's Cookie Dough besteld, kreeg Aardbij-Cheesecake. Hierover niet vooraf geinformeerd. Zeker doen voor het eten, maar ze laten je 't dus niet weten als ze iets niet op voorraad hebben.
18 mei 2024 om 19:38 Te zout Weinig van alles
17 mei 2024 om 6:40 De cheeseburgers zijn diepvries hamburgers. Slechter kan niet! Voor mij nooit meer!!
16 mei 2024 om 7:42 Top
16 mei 2024 om 7:33 Eten was koud
16 mei 2024 om 5:35 Lekker
15 mei 2024 om 10:27 Meestal bestel ik pasta roomsaus, zalm, garnalen, spinazie en uien. Het is altijd vers en superlekker. De bezorgers zijn altijd beleefd en vriendelijk, ook supersnel. Pizza, picco burger, patat en panini zijn ook erg lekker. Ik ben een vaste klant.
8 mei 2024 om 13:30 Delivery time was average but food quality and price terrible. Also it was warm
4 mei 2024 om 22:43 Dit was echt een slechte ervaring, het deeg van de pizza was nog niet helemaal gaar. Eten weggegooid, ik zal hier nooit meer bestellen.
3 mei 2024 om 21:21 Super gegeten